VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Waarschijnlijk kunnen we je met deze veelgestelde vragen snel helpen! Toch nog geen antwoord op je vraag vul dan het contact formulier in.


Kan ik kiezen welke wijn er in mijn Wijnkist zit?

Het Wijnkisten concept houdt in dat je niet kan kiezen welke wijnen er in de Wijnkist zitten. Elke maand leveren wij 3 nieuwe wijnen. Dit is elke maand een verrassing. Zo ontdek je elke maand nieuwe wijnen zonder er vooraf al wat van te weten. Alsof je bij de wijnboer langs gaat en ter plekke de wijn proeft!

Natuurlijk luisteren wij wel naar wat onze klanten graag drinken. Zo baseren we globaal wat wij en onze klanten graag in de Wijnkist terug zien. Laat dit vooraf weten via ons feedbackformulier die in elke Wijnkist te vinden is.

Kan ik de wijn nog een keer bestellen?

Ja. Buiten de Wijnkisten en Proefkisten kan je ook losse flessen bestellen. Na elke maand kunt u de wijnen van voorgaande maanden ook los bestellen (deze voorraad is altijd beperkt).

Deze flessen worden tegelijkertijd met uw standaard Wijnkistlevering bezorgd. Heeft u geen Wijnkist abonnement? Dan word de wijn per post verzonden en bezorgd. De verzendkosten worden dan door de klant betaald.

Waar komen de wijnen vandaan?

Ons doel is om vanuit heel Europa wijnen naar Nederland te brengen. Dit zijn grotendeels onbekende wijnen van (soms) kleine en onbekende wijnboeren.

Wij streven ernaar om de wijnen zoveel mogelijk zelf op te halen bij de wijnhuizen. Op deze manier kunnen wij het juiste beeld en verhaal meegeven aan onze klanten. Wie maakt de wijn precies? Hoe word deze wijn precies gemaakt? Hoe ziet de wijngaard er uit? Wat voor soort mensen hebben deze wijn gemaakt? Dit zijn de vragen die wij hebben. Dit zijn de vragen die we zo goed mogelijk willen beantwoorden voor jullie.

Welke wijn het ook is, wij vinden het belangrijk dat we altijd contact hebben met de mensen die de wijnen hebben gemaakt.

Hoe pas ik mijn leveradres aan voor mijn Wijnkist abonnement?

In onze klantenportaal kan je makkelijk al je gegevens beheren. Je kan hier al je naam, leveradres, factuuradres, en telefoonnummer inzien en aanpassen. Je kan hier ook je producten wijzigen zoals het wisselen van abonnement, je abonnement pauzeren, of je abonnement annuleren. Ook kan je al je facturen en betalingen inzien.